Vilkår for personvern

Strikkefina og Gullhåret ved Marie Helen Sunde er sammen med Shopify.com behandlingsansvarlig for de personopplysningene som samles inn via denne nettbutikken.

Opplysninger som samles inn, behandles iht. personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38

Dette nettstedet er utarbeidet i samsvar med norske personvernprinsipper, som bygger på at enhver har rett til å bestemme over sine egne private opplysninger.

Når du handler i nettbutikken, lagres navnet ditt, adressen din, mobilnummeret ditt og e-postadressen din hos Strikkefina og Gullhåret og Shopify.com. Dette skjer når du fyller inn disse opplysningene i kassen i nettbutikken, og også når du ikke faktisk gjennomfører kjøpet. Denne datainnsamlingen er nødvendig for å kunne levere tjenesten. Opplysningene som lagres, brukes også til salgsstatistikk.

Videre samler nettstedet inn opplysninger om hvilke sider og/eller produkter du klikker deg inn på, samt hvilket nettsted eller søkeord som fikk deg til å besøke nettstedet.

For hvert besøk du gjør i nettbutikken, lagrer nettstedet/Shopify.com automatisk opplysninger om nettleseren din, IP-adressen din, hvilken tidssone du befinner deg i, og informasjonskapsler du har godtatt.

Strikkefina og Gullhåret har ved behov rett til å endre og/eller oppdatere opplysningene som finnes på denne siden («Vilkår for personvern»), uten å varsle deg. Du anbefales derfor å lese gjennom informasjonen på denne siden på nytt ved nye kjøp og annen ny kontakt med nettstedet.

Samarbeidspartere / sosiale medier:

Shopify brukes som butikkløsning. Shopify.com har egne retningslinjer for personvern, tilgjengelige på: https://www.shopify.com/legal/privacy

Vipps brukes til betaling hvis Vipps velges som betalingsløsning i kassen i nettbutikken. Vipps har egne retningslinjer for personvern, tilgjengelige på: https://vipps.no/vilkar/

Instagram, Facebook og Drip brukes til markedsføring, e-postmarkedsføring og kontakt med kunder.