Garn

Garnet du velger, har mye å si for plaggets uttrykk og utseende. Ønsker du samme uttrykk på ditt plagg som plagget i oppskriften, er det beste garnet som regel det som står anbefalt.

Det beste resultatet får du som oftest ved å velge det garnet som står anbefalt i oppskriften, siden det sannsynligvis ligger mange vurderinger, testing og arbeid bak garnvalget i oppskriften også. Som regel har designeren valgt et garn som faktisk egner seg spesielt godt til akkurat dette designet, med tanke på mønster, passform, tyngde og uttrykk.

Ønsker du likevel å velge et alternativt garn og samtidig i best mulig grad beholde samme uttrykk som plagget i oppskriften, velg et garn med samme tykkelse og fiberinnhold for å få et mest mulig tilsvarende resultat.

Vil du vite akkurat hva du må ta hensyn, og bli ekspert på hvordan du velger et godt garnalternativ?

Jeg har laget en Guide til det perfekte garnalternativet til deg!

Guiden kan du få tilsendt gratis, nå med det samme – det eneste du behøver å gjøre, er å melde deg på nyhetsbrevet mitt, Maskeposten:

Du får masse strikkesnacks i innboksen, og kan glede deg til å åpne Maskeposten med det hemmelige strikkebrevet inni hver torsdag klokka 10.