Er du strikkedesigner?

Jeg kan hjelpe deg med kvalitetssikring av strikkeoppskriftene dine:

Jeg tilbyr teknisk redigering av ferdig graderte strikkeoppskrifter.

Du må selv ha regnet ut alle størrelser, slik at oppskriften din kun trenger den siste kvalitetssjekken, men sjekk av alle tall er selvfølgelig inkludert.

Jeg har lang erfaring som korrekturleser, språkvasker og oppskriftskriver, jeg er språkutdannet og faglært strikkedesigner gjennom kurset «Bli strikkedesigner» samt flere andre kurs i strikkedesign jeg har tatt hos min fremste strikkementor Tone Loeng, og jeg bruker selv teknisk redaktør til å kvalitetssikre mine egne strikkeoppskrifter.

Send en e-post til post@gullharet.org og legg gjerne ved oppskriften din, så svarer jeg deg med et prisoverslag og informasjon om hva jeg kan hjelpe deg med.

Jeg beregner mine priser etter antall størrelser, mengde utregninger og antall sider.

 

Hva er «teknisk redigering»?

En teknisk redigering er kort fortalt en grundig gjennomgang av strikkeoppskriften fra A til Å for å luke ut skrivefeil og utregningsfeil og kvalitetssikre hele oppskriften før den legges ut for salg.

 

Testimonial:

Marie er svært nøye, og hun forklarer hvorfor det må endres når det er noe feil. Hun er den beste når det kommer til språk og tegnsetting, og kan å påpeke når noe ikke flyter i språket. Dette er svært viktig for en god opplevelse for strikkeren, og viktig for at jeg kan levere feilfrie oppskrifter med god flyt. Hun har stålkontroll på tallene mine, og gir meg løsninger når noe ikke stemmer. Ønsker du å ha en oppskrift av tipp topp kvalitet, da bør du ha Marie som tech. ed.

Tone Loeng, @tonelo_knit